Först och främst

Jag är frilansjournalist och arbetar bl a som programledare i Filosofiska rummet, i Sveriges Radio P1. Du når mig på lars.mogensen@me.com Efter fasta anställningar på bl a Sydsvenskan och SR valde jag att bli frilans för att kunna göra olika saker, jobba både i Sverige och utomlands, med journalistik och med moderatorsuppdrag. Bilden tagen i Havanna. Den spanskspråkiga världen är ett av mina arbetsfält.Filosofi, livsåskådning, frågor om politik och samhälle är andra breda områden som jag jobbar med.

Vill Du ha referenser så skicka ett mejl. Här är ett omdöme som gäller ett 20-tal moderatorsjobb i Almedalen:

”Vi har anlitat Lars som moderator vid flera tillfällen och kan ge honom de bästa rekommendationer! Lars är strukturerad och välorganiserad och mycket enkel att samarbeta med. Han sätter sig snabbt och intresserat in i alla möjliga ämnen och frågeställningar och är oerhört noggrann i sina förberedelser. Lars leder samtal och debatter med stor fingertoppskänsla – han är smidig, engagerad och lyhörd. Hans professionalitet och värme skapar förtroende och trygghet, både för oss som beställare, och för dem som han intervjuar på scen.”

Maria Norberg
Kommunikationsstrateg extern kommunikation
GÖTEBORGS STAD
Stadsledningskontoret

Journalistiska uppdragsgivare, ett axplock:

Sveriges Radio
Expo
ATL

Uppdragsgivare som moderator, ett axplock

Lars Mogensen, journalist & moderator.

Lunds universitet (Debatt i Lund)
Medicinska fakulteten vid Lunds universitet
Göteborgs stad (Almedalen)
Malmö stad
Region Jönköping
Malmö stadsbibliotek
Demokratiutredningen / Riksdagsförvaltningen
SNS
Landskrona Stad
Malmö högskola
Talarforum (Försäkringskassan / Socialdepartementet)
Form- och designcenter
Region Skåne
Musik i Syd
Öresundsinstitutet
Göteborgs universitet
BRIS
Malmökommissisonen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *